👈 فروشگاه فایل 👉

پاورپوینت کاربرد آنزیم ها در نانوایی

ارتباط با ما

... دانلود ...

پاورپوینت کاربرد آنزیم ها در نانوایی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل :  powerpoint (..pptx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 33 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..pptx) : 

بنام خدا

1

کاربرد آنزیم ها در نانوایی

2

مقدمه

تعریف نان :

  نان به محصولی گفته می شود که از پختن خمیر تخمیر یافته آرد گندم بدست می آید و عامل ور آمدن خمیر آن ، مخمر نان یعنی ساکارومیسس سروزیه cerevisiae saccharomyces می باشدو نانی که عامل ورآمدن خمیر آن معلول مواد شیمیایی باشد را نمی توان نان بهداشتی مورد نظر به حساب آورد .   رایجترین افزودنی شیمیایی مصرفی در تولید نان ، بی کربنات سدیم یا جوش شیرین می باشد که در آغاز بعنوان دارویی جهت التیام درد دستگاه گوارش ناشی از زخم گوارشی در عطاری ها عرضه می شده است و احتمالا" این ماده نخست در پوک کردن خمیر شیرینی مصرف داشته و بعدها بعنوان پوک کننده خمیر نانهای سنتی مورد مصرف قرار گرفته است.

3

جوش شیرین مصرفی در نان با توجه به عوارض مختلفی که  کربنات سدیم  (سودا) باقی مانده بر سلامت مصرف کننده بجای می گذارد به سادگی با مایه خمیر قابل جایگزینی می باشد و نه تنها هیچ گونه افت کیفیتی پدیدار نخواهد گشت بلکه نان حاصله کیفیت مطلوبتری از لحاظ ارگانولپتیک ، وضع ظاهری و ماندگاری خواهد داشت . این ماده شیمیایی مضر که به زعم استفاده کنندگان جهت صرفه جویی در وقت ، پاسخگوئی به افزایش رشد جمعیت ، کاهش هزینه ها ،ارزانی و سهولت استفاده ، نداشتن جایگزین مناسب ، روان کردن خمیر و مسائلی از این قبیل نظر صاحبان نانوایی را بخود جلب کرده است دارای اثرات و پیآمدهای غیر بهداشتی متعددی می باشد .  

4

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت یاخته و بافت جانوری گفتار 1 فصل 2 زیست شناسی پایه دهم دانلود اتوکد درب ریلی پاورپوینت تقارن و چند ضلعی ها در ریاضی ابتدایی پاورپوینت ایمنی و بهداشت در محیط های کاری نانو پاورپوینت در مورد نجات دادن یک نفر