👈 فروشگاه فایل 👉

رساله طراحی هتل ۵ ستاره

ارتباط با ما

... دانلود ...

رساله طراحی هتل ۵ ستاره

طراحی هتل ۵ ستاره به عنوان برجسته‌ترین انواع هتل‌های دنیای امروزی، نیازمند ملاحظات ویژه‌ای است که جز از طریق مطالعه گسترده مواردی همچون برنامه فیزیکی هتل و استانداردهای آن در کنار بررسی نمونه پلان هتل و چندین نمونه موردی هتل نظیر هتل مارینا بای سندز سنگاپور و هتل برج‌العرب دبی، میسر نمی‌شود. لکن امروزه به سبب تعدد انواع رساله هتل ۵ ستاره تدوین شده توسط سایرین، امکان الگوگیری از آنها به عنوان راه‌حلی جایگزین مطرح است و می‌تواند سبب صرفه‌جویی بسیاری در وقت و هزینه افراد به منظور تدوین یک رساله هتل ۵ ستاره شود.

عناوین اصلی و سرفصل‌های رساله هتل ۵ ستاره:

چکیده

مقدمه

فصل اول: مطالعات عمومی

۱-۱ شناخت استان

۱-۱-۱ موقعیت جغرافیایی–سیاسی استان

۱-۱-۲ ویژگی‌های اقلیمی استان

۱-۱-۳ ویژگی‌های اجتماعی استان

۱-۱-۴ ویژگی‌های اقتصادی استان

۱-۱-۵ ویژگی‌های تاریخی استان

۱-۱-۶ آثار تاریخی–توریستی استان

۱-۱-۶-۱ دریاچه ارومیه

۱-۱-۶-۲ رودخانه ارس

۱-۱-۶-۳ پارک جنگلی شیخ تپه

۱-۱-۶-۴ شهر مادی اندرقاش

۱-۱-۶-۵ آتشکده آذرگشنسب

۱-۱-۶-۶ کتیبه کلی شین

۱-۲ شناخت شهرستان

۱-۲-۱ کلیات

۱-۲-۱-۱ موقعیت جغرافیایی و سیاسی شهرستان

۱-۲-۱-۲ آشنایی کلی با شهرستان

۱-۲-۱-۳ آب و هوا

۱-۲-۲ ویژگی‌های اجتماعی شهرستان

۱-۲-۲-۱ جمعیت

۱-۲-۲-۲ توزیع سنی و جنسی جمعیت

۱-۲-۲-۳ تعداد خانوار

۱-۲-۲-۴ رشد جمعیت

۱-۲-۳ ویژگی‌های تاریخی شهرستان پیرانشهر

۱-۲-۳-۱ گذری بر تاریخ منطقه

۱-۲-۳-۲ تاریخ قوم کرد

۱-۲-۳-۳ ریشه ی نژاد کرد

۱-۲-۳-۴ وجه تسمیه

۱-۲-۳-۵ پیشینه

۱-۲-۳-۶ آثار تاریخی–توریستی

۱-۲-۴ ویژگی‌های فرهنگی

۱-۲-۵ ویژگی‌های اقلیمی

۱-۲-۵-۱ موقعیت شهرستان در پهنه اقلیمی کشور

۱-۲-۵-۲ درجه حرارت

۱-۲-۵-۳ روزهای یخبندان

۱-۲-۵-۴ رطوبت نسبی

۱-۲-۵-۵ باد

۱-۲-۵-۶ بارندگی

۱-۲-۵-۷ تهویه مورد نیاز اقلیم

۱-۲-۶ ویژگی‌های جغرافیایی–طبیعی شهرستان

۱-۲-۶-۱ توپوگرافی و ژئومورفولوژی منطقه

۱-۲-۶-۲ شیب عمومی شهرستان

۱-۲-۶-۴ زمین‌لرزه

فصل دوم: مطالعات اختصاصی

۲-۱ تعاریف

۲-۱-۱ صنعت توریسم و گردشگری

۲-۲-۲ تاریخچه گردشگری

۲-۱-۳ تعریف جهانگرد و جهانگردی

۲-۱-۴ طبقه‌بندی انواع گردشگر

۲-۱-۵ دو دیدگاه اصلی در رابطه با جهانگردی

۲-۱-۶ جاذبه گردشگری

۲-۱-۷ انواع جاذبه‌های گردشگری

۲-۱-۷-۱جاذبه‌های طبیعی

۲-۱-۷-۲جاذبه‌های تجاری

۲-۱-۷-۳ جاذبه‌های تاریخی

۲-۱-۷-۴ جاذبه‌های قومی و فرهنگی

۲-۱-۷-۵ جاذبه‌های درمانی

۲-۱-۷-۶ رویدادهای خاص

۲-۱-۷-۷ مذهبی

۲-۱-۸ معرفی گردشگری بر پایه طبیعت یا طبیعت‌گردی

۲-۱-۸-۱ بوم–گردشگری (اکوتوریسم)

۲-۱-۸-۲زمین–گردشگری (ژئوتوریسم)

۲-۱-۸-۳ طبیعت گردی در ایران

۲-۱-۹ گردشگری پایدار

۲-۱-۹-۱ تعریف گردشگری پایدار

۲-۱-۹-۲ اصول گردشگری پایدار

۲-۲ اهمیت جهانگردی در سطح جهان

۲-۳ گردشگری در ایران

۲-۳-۱ تاریخچه گردشگری در ایران

۲-۳-۲ لزوم شناسایی پدیده‌های طبیعی مناطق مختلف کشور

۲-۴ افق توریسم در ایران

فصل سوم: ضرورت اجرای طرح

۳-۱ بیان مساله

۳-۲ فرضیات

۳-۳ اهمیت و ضرورت انجام طرح

۳-۴ اهداف طرح

فصل چهارم: معرفی و تجزیه و تحلیل سایت

۴-۱ موقعیت قرارگیری سایت

۴-۱-۱ موقعیت کلی

۴-۱-۲ موقعیت سایت در طرح جامع

۴-۲ مهمترین دلایل انتخاب سایت

۴-۳ دسترسی‌ها

۴-۴ مجاورت‌ها

۴-۵ دید و منظر

۴-۶ اقلیم

۴-۷ شیب زمین

۴-۸ آلودگی صوتی

فصل پنجم: مطالعات تطبیقی

۵-۱ نمونه داخلی

۵-۱-۱ هتل استقلال تهران (هلیتون سابق)

۵-۱-۱-۱ مشخصات بنا

۵-۱-۱-۲ شناخت بنا

۵-۱-۱-۳ برنامه‌ریزی فیزیکی هتل استقلال

۵-۱-۱-۴ معرفی سیرکولاسیون و روابط بنا

۵-۱-۱-۵ روابط و عملکردهای عمومی بنا

۵-۱-۱-۶ روابط و عملکرد فضاها

۵-۱-۱-۷ نقدکلی بنا

۵-۲ نمونه خارجی

۵-۲-۱ هتل جمیرا بیچ

۵-۲-۱-۱ مشخصات عمومی بنا

۵-۲-۱-۲ شناخت بنا

۵-۲-۱-۲-۱ فرم بنا

۵-۲-۱-۲-۲ طراحی داخلی

۵-۲-۱-۳ برنامه فیزیکی هتل جمیرا بیچ

۵-۲-۱-۴ نقد بنا

فصل ششم: برنامه ریزی فیزیکی طرح

۶-۱ انواع هتل

۶-۱-۱ دسته‌بندی هتل از نظر چیدن اتاق‌ها

۶-۱-۲ دسته‌بندی هتل ها از نظر کیفیت هتل

۶-۱-۳ دسته‌بندی هتل از لحاظ نوع فعالیت

۶-۱-۴ دسته‌بندی هتل‌ها از نظر تعداد واحدهای اقامت

۶-۱-۵ دسته‌بندی هتل ها از نظر ساختار پلان

۶-۱-۶ انواع چیدمان اتاق‌های هتل

۶-۲ برنامه فیزیکی طرح

۶-۲-۱ فضاهای عمومی

۶-۲-۱-۱ ورودی هتل

۶-۲-۱-۲ سرسرای ورودی

۶-۲-۱-۳ کافی‌شاپ و کافه تریا

۶-۲-۱-۴ رستوران

۶-۲-۱-۴-۱ سالن رستوران

۶-۲-۱-۴-۲ آشپزخانه رستوران

۶-۲-۱-۵ راهروها

۶-۲-۱-۶ سرویس‌های بهداشتی

۶-۲-۱-۷ نمازخانه

۶-۲-۱-۸ سالن اجتماعات

۶-۲-۱-۹ فضاهای تفریحی و سرگرمی

۶-۲-۲ فضاهای خدماتی

۶-۲-۲-۱ دفاتر و اماکن اداری

۶-۲-۲-۲ بخش‌های تجاری

۶-۲-۲-۳ بخش‌های تجاری–خدماتی

۶-۲-۲-۳-۱ بخش‌های خدمات عمومی

۶-۲-۲-۳-۲ خدمات اتاق‌ها

۶-۲-۲-۳-۳ خدمات کارگران

۶-۲-۳ فضاهای اقامتی

۶-۲-۳-۱ اتاق یک نفره

۶-۲-۳-۲ اتاق دو نفره یک تخته

۶-۲-۳-۳ اتاق دو نفره دو تخته

۶-۲-۳-۴ اتاق میهمانان معلول جسمی و حرکتی

۶-۲-۳-۵ اتاق‌های مرتبط

۶-۲-۳-۶ سوئیت‌ها

۶-۲-۳-۷ نکات ضروری در طراحی اتاق‌ها

۶-۲-۳-۸ واحد مسکونی مدیر

۶-۲-۳-۹ بالکن (تراس)

۶-۲-۴ سایر فضاها

۶-۲-۴-۱ پارکینگ

۶-۲-۴-۲ حیاط خلوت

فصل هفتم: طراحی و شرح پیدایش ایده

۷-۱ مبانی نظری در معماری ایران

۷-۱-۱ آموزه هایی از الگوهای نخستین

۷-۱-۱-۱ گسترش حوزه دید (شفافیت)

۷-۱-۱-۲ گسترش حوزه حرکت (سیالیت)

۷-۱-۱-۳ مرکز گرایی و محور بندی

۷-۱-۱-۴ به کارگیری هندسه‌های متناسب و متنوع

۷-۱-۱-۵ محوربندی فضایی

۷-۱-۲ رده‌بندی میان فضاها و رعایت سلسله مراتب فضایی

۷-۱-۳ استقلال فضایی در عین وحدت فضایی

۷-۱-۴ ساماندهی فضا به گونه هماهنگی و مکمل فضای طبیعی

۷-۱-۵ استفاده از نور

۷-۱-۶ تلفیق آب با معماری

۷-۱-۷ استفاده از توازن رنگ در معماری

۷-۱-۸ گونه گونی و یکنواختی

۷-۲ روند طراحی

۷-۲-۱ حجم قابل انتظار استفاده‌کنندگان از مجموعه

۷-۲-۲ تدوین اهداف

۷-۲-۳ شرح پیدایش ایده

۷-۲-۴ دیاگرام ارتباطی

۷-۲-۵ میزان مساحت‌های استفاده شده در مجموعه

۷-۳ سیستم سازه

۷-۴ سیستم تاسیسات

۷-۴-۱ تاسیسات گرمایی سرمایی

۷-۴-۲ تأسیسات الکتریکی

۷-۴-۲-۱ سیستم روشنایی

۷-۴-۲-۲ سیستم آنتن مرکزی

۷-۴-۲-۳ سیستم دزدگیر

۷-۴-۳ تأسیسات مکانیکی

۷-۴-۳-۱ فن کویل

۷-۴-۳-۲ سیستم آبرسانی و دفع فاضلاب

۷-۴-۳-۳ منابع ذخیره آب

۷-۴-۳-۴ سیستم اطفای حریق

منابع

رساله هتل ۵ ستاره پیش‌رو، برای نخستین بار و به طور اختصاصی، توسط فروشگاه معماری لوکس فایل و در قالب ۱۲۶ صفحه ورد تهیه و تدوین شده است و هم اکنون در اختیار شما عزیزان قرار دارد. شما با خرید و دانلود فوری این رساله هتل ۵ ستاره، یکی از بهترین انواع رساله هتل ۵ ستاره را در دست خواهید داشت که می‌تواند به عنوان یک الگو و منبع الهام فوق‌العاده جهت تدوین یک رساله هتل ۵ ستاره جدید مورد استفاده قرار بگیرد.

👇محصولات تصادفی👇

شناخت و تجزيه و تحليل ويژگيهاي نيروي انساني دراقتصاد ايران پاورپوینت CNC MACHINERY دانلود رایگان کتاب کلاسهای بازیگری با فرمت pdf پاورپوینت در مورد زمین ساخت ورقه ای پاورپوینت زیست و ازمایشگاه رده بندی جانواران